BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^

Monday, May 28, 2012

[Video] BeatBox - Mesti Tonton


[Video] Beatbox - boleh tak anda lakukannya? Mesti Tonton

Illyz dapat video ni masa tengah searching di youtube.Masa tengok first video ni,illyz ingat ada music background yang support.Illyz buat kajian sedikit dan mendapati mereka yang ada dalam video ini hanya mengunakan "mulut" untuk mengeluarkan music.WAH!!..macam tak percaya.Tak tahu bagaimana dan macam mana mereka ni lakukan,Mungkin kerana bakat? Atau latihan?

Apapun,anda semua bolehlah lihat video video Beatbox yang illyz postkan di blog ini melalui posting ini.Video video nya ada di bawah.Kalau korang nak share kat blog korang,jangan lupa bagi kredit yer >.<

Japanese Girl BeatBox


Beatbox Battle World Championship


Beatbox at Crossroad


7 Year Old Boy - Frederik Beatbox

Wednesday, May 16, 2012

Rekaan Jambatan Futuristik Yang Menarik Di Amsterdam

amsterdam

Rekaan Jambatan Futuristik Di Amsterdam

Hari ini adalah post mengenai rekaan jambatan yang menarik di Amsterdam,terima kasih DesignBoom untuk sumber dan juga idea.

Setiap bahagian reka bentuk ini menyumbang kepada estetik yang unik seperti yang dilihat struktur keluli lingkaran. Reka bentuk termasuk dua laluan yang bebas, khusus untuk pejalan kaki dan basikal, yang berjalan selari antara satu sama lain melalui jambatan ini.

Laluan-laluan ini bertemu di tengah-tengah jambatan, yang bertindak sebagai hab berfungsi. Lokasi pusat ini menyediakan ruang yang terlindung di mana lebih perlahan boleh diperolehi bertentangan dengan pergerakan yang pantas di sekitar jambatan. di dalam hab ini, borang yang elegan jambatan ini boleh dihargai.


Enjoy

Monday, May 14, 2012

Cute Video : Im Sorry Mummy

Original video : http://www.youtube.com/watch?v=1HZOvpgdI7c&feature=plcp

Illyz dapat video ini masa tengah cari cari video mengenai hari ibu.Comelnyer budak ini.Illyz pun nak juga anak perempuan yang cute macam ini.

Berikut illyz jumpa sedikit translation tentang apa yang budak tu kata kat ibu dia.
"Sorry Mother. Mother: For what. For not eating the food when you told me to."

Illyz upload video tersebut melalui google video.Link ke video original ada disertakan di bawah video.Tengok sendiri kalau nak tahu

Wednesday, May 2, 2012

Roti Bentuk Manusia,Roti Yang Paling Mengerunkan

Roti Kepala Manusia

Roti Bentuk Manusia,Roti Yang Paling Memuntahkan

AMARAN !!! jangan tengok jika anda tidak tahan.TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG.

Percaya atau tidak,illyz yang sedang menulis dan posting untuk post kali ini pun dah 3 kali muntah.Tengok sahaja daripada bentuknya sahaja membuatkan tidak ada selera mahu makan.Apalagi anda.Mahukah anda makan roti sebegini walaupun diberi percuma? Jika anda tanya illyz,jawapannya,saya sanggup buang daripada makan roti seperti ini.

Diasaskan oleh Tukang Roti yang bernama Kittiwat Unarrom dan berasal daripada daerah "Ratchaburi" Thailand.Menurut sumber,idea dan inspirasi membuat roti ini datang dari buku-buku anatomi dan kunjungannya ke museum forensik.


Illyz tak nak tulis panjang panjang sebab dah tak tahan dah nak tengok.Apapun pembaca blog illyz lihat le di bawah ye,illyz kongsikan semua gambar yang illyz ada mengenai "roti bentuk kepala dan badan manusia"













 Terima kasih sumber : google,devilfany.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dreamhost bloghints Top Personal Page Ranking Tool Blog Directory blog search directory Blogged.my Free Auto Backlink Exchange Service Free Automatic Link Free Auto Backlinks From 1Malaysia backlink Free Automatic Link submit blog Entertainment Blogs Blog Directory Web Directory TopOfBlogs Blog,illyz,cerita,menarik,panduan,tips,freebies free automated linkback
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review