Pages

Wednesday, May 2, 2012

Roti Bentuk Manusia,Roti Yang Paling Mengerunkan

Roti Kepala Manusia

Roti Bentuk Manusia,Roti Yang Paling Memuntahkan

AMARAN !!! jangan tengok jika anda tidak tahan.TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG.

Percaya atau tidak,illyz yang sedang menulis dan posting untuk post kali ini pun dah 3 kali muntah.Tengok sahaja daripada bentuknya sahaja membuatkan tidak ada selera mahu makan.Apalagi anda.Mahukah anda makan roti sebegini walaupun diberi percuma? Jika anda tanya illyz,jawapannya,saya sanggup buang daripada makan roti seperti ini.

Diasaskan oleh Tukang Roti yang bernama Kittiwat Unarrom dan berasal daripada daerah "Ratchaburi" Thailand.Menurut sumber,idea dan inspirasi membuat roti ini datang dari buku-buku anatomi dan kunjungannya ke museum forensik.


Illyz tak nak tulis panjang panjang sebab dah tak tahan dah nak tengok.Apapun pembaca blog illyz lihat le di bawah ye,illyz kongsikan semua gambar yang illyz ada mengenai "roti bentuk kepala dan badan manusia"













 Terima kasih sumber : google,devilfany.

2 comments:

McNa said...

tobat xnk makan
mengerunkan

Illyz Lnini said...

tengok je pun dah nak muntah,apa lagi nak makan..tak selera..huhu

BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^