BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^

Wednesday, May 16, 2012

Rekaan Jambatan Futuristik Yang Menarik Di Amsterdam

amsterdam

Rekaan Jambatan Futuristik Di Amsterdam

Hari ini adalah post mengenai rekaan jambatan yang menarik di Amsterdam,terima kasih DesignBoom untuk sumber dan juga idea.

Setiap bahagian reka bentuk ini menyumbang kepada estetik yang unik seperti yang dilihat struktur keluli lingkaran. Reka bentuk termasuk dua laluan yang bebas, khusus untuk pejalan kaki dan basikal, yang berjalan selari antara satu sama lain melalui jambatan ini.

Laluan-laluan ini bertemu di tengah-tengah jambatan, yang bertindak sebagai hab berfungsi. Lokasi pusat ini menyediakan ruang yang terlindung di mana lebih perlahan boleh diperolehi bertentangan dengan pergerakan yang pantas di sekitar jambatan. di dalam hab ini, borang yang elegan jambatan ini boleh dihargai.


Enjoy

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dreamhost bloghints Top Personal Page Ranking Tool Blog Directory blog search directory Blogged.my Free Auto Backlink Exchange Service Free Automatic Link Free Auto Backlinks From 1Malaysia backlink Free Automatic Link submit blog Entertainment Blogs Blog Directory Web Directory TopOfBlogs Blog,illyz,cerita,menarik,panduan,tips,freebies free automated linkback
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review