Pages

Monday, May 14, 2012

Cute Video : Im Sorry Mummy

Original video : http://www.youtube.com/watch?v=1HZOvpgdI7c&feature=plcp

Illyz dapat video ini masa tengah cari cari video mengenai hari ibu.Comelnyer budak ini.Illyz pun nak juga anak perempuan yang cute macam ini.

Berikut illyz jumpa sedikit translation tentang apa yang budak tu kata kat ibu dia.
"Sorry Mother. Mother: For what. For not eating the food when you told me to."

Illyz upload video tersebut melalui google video.Link ke video original ada disertakan di bawah video.Tengok sendiri kalau nak tahu

No comments:

BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^
Blogged.my