Pages

Monday, May 28, 2012

[Video] BeatBox - Mesti Tonton


[Video] Beatbox - boleh tak anda lakukannya? Mesti Tonton

Illyz dapat video ni masa tengah searching di youtube.Masa tengok first video ni,illyz ingat ada music background yang support.Illyz buat kajian sedikit dan mendapati mereka yang ada dalam video ini hanya mengunakan "mulut" untuk mengeluarkan music.WAH!!..macam tak percaya.Tak tahu bagaimana dan macam mana mereka ni lakukan,Mungkin kerana bakat? Atau latihan?

Apapun,anda semua bolehlah lihat video video Beatbox yang illyz postkan di blog ini melalui posting ini.Video video nya ada di bawah.Kalau korang nak share kat blog korang,jangan lupa bagi kredit yer >.<

Japanese Girl BeatBox


Beatbox Battle World Championship


Beatbox at Crossroad


7 Year Old Boy - Frederik Beatbox

No comments:

BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^
Blogged.my