BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^

Friday, September 2, 2011

Twitter Follow Dah Limit Sampai 2000 Sahaja

Twitter follow limit hanya 2000 ?

twitter follower
Rasanya twitter dah limitkan twitter follow ke 2000 sahaja.Buat masa ini,bercadang nak remove follow yang tak follow semuia.Tapi illyz ada jumpa satu blog yang bagi info,limit twitter follow ni boleh ditambah lagi jika kekal aktif,kerap buat posting,unfollow sesiapa yang tak follow dan pelbagai lagi kot..tak tau sangat memandangkan masih baru lagi dalam twitter ini.
Buat masa ni dah dapat extra 1 twitter follow menjadikan limit follow ke 2001.Rasanya nak juga cari bagaimana nak extend lagi twitter follow limit ni.Nak jadi macam pemilik akaun twitter yang lain yang boleh follow sampai 10k - 200k..Dan baru baru ini illyz jumpa satu blog yang menerangkan cara cara untuk extend limit twitter follow ni. http://twittnotes.com/2009/03/2000-following-limit-on-twitter.html cuma tak tahu kalau cara ini masih boleh pakai memandangkan posting di buat pada tahun 2009 tapi tak salah mencuba bukan?

Bagi yang nak follow twitter illyz...follow kat sini :) nanti illyz follow semula

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dreamhost bloghints Top Personal Page Ranking Tool Blog Directory blog search directory Blogged.my Free Auto Backlink Exchange Service Free Automatic Link Free Auto Backlinks From 1Malaysia backlink Free Automatic Link submit blog Entertainment Blogs Blog Directory Web Directory TopOfBlogs Blog,illyz,cerita,menarik,panduan,tips,freebies free automated linkback
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review