BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^

Saturday, September 3, 2011

Gambar Produk Yang Pelik / Ganjil

Gambar produk yang pelik

Mungkin bagi anda sesetengah gambar di bawah mungkin bagi anda biasa sahaja,apapun tengok la ye.

 
coklat berbentuk bom,kalau makan tak meletup ke perut nanti?
coklat berbetuk peluru
Kayu Golf Istimewa,siap boleh isi air sirap lagi
Lip Balm Berjenama SPAM
Gambar kat box tu,korang rasa nak makan lagi ke? Perhatikan bahagian hidung orang dalam gambar :)
Bekas Wine / Minuman Keras,tengok gambar nampak seperti bekas tu yang sedang minum pula
Span ke apa entah namanya,biasanya digunakan untuk mandi...berbentuk ice cream.
Siapa pakai telefon jenis ni,kompem masa sedang bertelefon,tak terlepas daripada tangan
Mesin taip masa kini...canggih
Air berkabonat yang sedap diminum kalau di campur dengan lemon,tapi tgok jenama..
Terhibur? Kalau nak share ke blog anda..sila bagi kredit ke blog ini ye..Follow blogillyz untuk mendapatkan lebih banyak update terbaru



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dreamhost bloghints Top Personal Page Ranking Tool Blog Directory blog search directory Blogged.my Free Auto Backlink Exchange Service Free Automatic Link Free Auto Backlinks From 1Malaysia backlink Free Automatic Link submit blog Entertainment Blogs Blog Directory Web Directory TopOfBlogs Blog,illyz,cerita,menarik,panduan,tips,freebies free automated linkback
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review