BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^

Monday, September 19, 2011

Perubahan Terbaik Daripada Blogger

Perubahan besar blogger

Kali ini blogger dah buat perubahan daripada segi "image viewer"

Jika sebelum ini,nak tengok image dengan cara klik image tersebut akan jadi macam dalam gambar di bawah


Dan kali ini kalau klik je image di mana mana blogger akan jadi macam ini.

Cuba la ye.

3 comments:

CIK TOM said...

cik tom perasaan jugak image viewer yg br ni...cntk!

Illyz Lnini said...

illyz pun baru perasan,terus buat posting ^^ pasal benda ni

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

huhu,yui xperasan lak..

xder nak tekan pa kat gmbr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dreamhost bloghints Top Personal Page Ranking Tool Blog Directory blog search directory Blogged.my Free Auto Backlink Exchange Service Free Automatic Link Free Auto Backlinks From 1Malaysia backlink Free Automatic Link submit blog Entertainment Blogs Blog Directory Web Directory TopOfBlogs Blog,illyz,cerita,menarik,panduan,tips,freebies free automated linkback
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review