BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^

Monday, April 29, 2013

Lukisan 3D Diatas Jalan Yang Cukup Hebat


Kurt Wenner

Lukisan 3D diatas Jalan Yang Cukup Menarik

Hari ini illyz nak kongsikan beberapa gambar 3D di atas jalan yang dilukis dengan kreatif dan menarik.Walau bagaimanapun illyz masih tak berapa pasti siapa pelukisnya dan illyz tak dapat nak terangkan disetiap gambar siapa yang melukisnya.Untuk lukisan diatas,illyz dah sediakan link ke website pemilik gambar atas.Namun harus maklum bahawa bukan semua gambar lukisan yang illyz paparkan di blog ini milik kurt wenner ok? Ada beberapa tapi bukan semua.

Eiffel tower built with a shoestring
Exoticism in downtown
Watch your step
Bottle Building
Under the paving stones, the beach
Simple method to wash the street
ICE AGE
Ice Age
Manfred Stader
Manfred Stader

Sebenarnya ada beberapa lagi gambar yang sepatutnya illyz letakkan dalam post ini tapi nampak tak seragam nanti jadinya.Apapun kalau korang nak ambil atau sharekan post ni,boleh.Ambil je.Yang penting letak 1 link illyz kat blog anda ye. ( linkback je )

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dreamhost bloghints Top Personal Page Ranking Tool Blog Directory blog search directory Blogged.my Free Auto Backlink Exchange Service Free Automatic Link Free Auto Backlinks From 1Malaysia backlink Free Automatic Link submit blog Entertainment Blogs Blog Directory Web Directory TopOfBlogs Blog,illyz,cerita,menarik,panduan,tips,freebies free automated linkback
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review