BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^

Monday, August 29, 2011

Pencipta Auto Bot Digg Ditangkap?




Auto Bot Digg - Penciptanya telah ditangkap?

Bagi yang tak tahu...digg.com merupakan sebuah social bookmarking website dan bagi mereka yang pakar seo dan traffic,digg.com merupakan salah satu "punca utama traffic" yang tinggi.Ada beberapa blogger ( pakar ) mampu hasilkan lebih 12k - 15k traffic ( K = ribu ) sehari hanya daripada digg.Belum campur sumber lain.

Video diatas cuma hiburan semata mata.Illyz jumpa video ni masa tengah cari cari cara untuk dapatkan traffic dari digg.Bagi yang belum tengok,enjoy ye..hehe..

Mula mula tengok daripada tajuk video,ingatkan betul..rupa rupanya cuma gurauan je..haha..yang kagum tu,cara mereka hasilkan robot tu..tengok video tu ye..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dreamhost bloghints Top Personal Page Ranking Tool Blog Directory blog search directory Blogged.my Free Auto Backlink Exchange Service Free Automatic Link Free Auto Backlinks From 1Malaysia backlink Free Automatic Link submit blog Entertainment Blogs Blog Directory Web Directory TopOfBlogs Blog,illyz,cerita,menarik,panduan,tips,freebies free automated linkback
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review