Pages

Monday, August 29, 2011

Pencipta Auto Bot Digg Ditangkap?




Auto Bot Digg - Penciptanya telah ditangkap?

Bagi yang tak tahu...digg.com merupakan sebuah social bookmarking website dan bagi mereka yang pakar seo dan traffic,digg.com merupakan salah satu "punca utama traffic" yang tinggi.Ada beberapa blogger ( pakar ) mampu hasilkan lebih 12k - 15k traffic ( K = ribu ) sehari hanya daripada digg.Belum campur sumber lain.

Video diatas cuma hiburan semata mata.Illyz jumpa video ni masa tengah cari cari cara untuk dapatkan traffic dari digg.Bagi yang belum tengok,enjoy ye..hehe..

Mula mula tengok daripada tajuk video,ingatkan betul..rupa rupanya cuma gurauan je..haha..yang kagum tu,cara mereka hasilkan robot tu..tengok video tu ye..

No comments:

BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^