BLOG ILLYZ - Cerita Tips Panduan Freebies

Blog Illyz
Adalah Dofollow blog yang menyediakan pelbagai cerita menarik,tips,panduan,freebies dan pelbagai lagi,kepada semua yang suka komen di blog,tolong jangan buat komen spam okay? Follow blog illyz jika anda suka cerita,tips dan panduan yang disediakan ^^

Tuesday, December 31, 2013

Selamat Menyambut Tahun Baru 2014

Happy New Year 2014 / Selamat Tahun Baru 2014

Azam korang semua tahun 2013 dah tercapai belum? Kalau belum bawa ke tahun depan.Mudah mudahan tahun 2014 segalanya lancar dan illyz harap tahun 2014 bisnes illyz berjaya.Sorry to all sebab dah lama tak post kat blog ni memandangkan sibuk kerja dan planning bisnes untuk 2014 ni.

Kali ini sambut tahun baru dimana? pantai? makan malam bersama keluarga? atau? bagi yang menyambut hari jadi pada 31hb Disember illyz ucapkan Heppi Bdays kepada anda.

Kali ini illyz sempat nak ucapkan happy new year kepada semua pembaca blog illyz tidak seperti tahun lalu,sebab busy sangat time tu.

Apapun impian anda dan azam anda tahun 2014,usaha untuk capai.Good luck to all and HAPPY NEW YEAR 2014.Selamat Tinggal Tahun 2013 dan Selamat Datang Tahun 2014.Lupa nak bagitau illyz cilok gambar tu dari google.. eheh


Monday, August 26, 2013

Jambatan Tercantik Di Dunia ( Part 3 )

Jambatan Tercantik Di Dunia

Dah lama illyz tak update pape kat blog ni memandangkan baru baru ni sangat sibuk bermain game c9 Online.

Berikut adalah sambungan daripada topik sebelum ni.

Bridge Kawazu (Kawazu-cho, Japan)
Dragon Bridge (Da Nang, Vietnam)
The Iron Bridge (Coalbrookdale, UK)
Hangzhou Bay Bridge (Hangzhou Bay, China)
Humber Bridge (Kingston Upon Hull, England)
The Half-Bridge of Hope (Russia)
Pont du Gard (Vers-Pont-du-Gard, France)
Chengyang Bridge (Sanjiang of Guangxi Province, China)
Juscelino Kubitschek Bridge (Brasilia, Brazil)
Rainbow Bridge (Tokyo, Japan)
Sebenarnya ada lebih banyak lagi jambatan yang cantik cuma illyz tak dapat nak listkan semua.apapun harap semua pembaca enjoy dengan post kali ini


Monday, June 24, 2013

Jambatan Tercantik Di Dunia ( Part 2 )

Jambatan jambatang yang tercantik di dunia ( part 2 )

Hari ini illyz ada masa sedikit untuk update,jadi illyz nak sambung semula info mengenai jambatan cantik didunia.Sepertimana sebelum post kali ini,illyz tak nak panjangkan posting untuk kekemasan ( saya kira ),apapun illyz harap info ini sedikit sebanyak dapat membantu anda pembaca blogillyz

Leonard P. Zakim Bunker Hill Bridge (Boston, Massachusetts, USA)
Nanpu Bridge (Shanghai, China)
Viaduct of Millau (Millau, France)
Magdeburg Water Bridge (Magdeburg, Germany)
Mackinac Bridge (Gaylord, Michigan, USA)
Kintaikyo Bridge (Iwakuni City, Japan)
Khaju Bridge (Isfahan, Iran)

Buat masa ini illyz hanya dapat update 7 sahaja,illyz akan update seterusnya pada part 3 nanti bila illyz ada masa terluang lagi.Kalau nak share atau post ambil je.




Tuesday, June 18, 2013

Jambatan Tercantik Di Dunia ( part 1 )

Jambatan Jambatan Yang Tercantik Di Dunia ( Part 1 )

Hari ini illyz ingin berkongsi sedikit gambar jambatan yang tercantik di dunia untuk semua pembaca blogillyz.Dibawah ini illyz letakkan sedikit gambar untuk tatapan pembaca.Oleh kerana illyz tak nak panjangkan posting kali ini,illyz buat secara part demi part.Apapun harap anda enjoy.

Ponte Vecchio (Florence, Italy)
Tower Bridge (London, UK)
Stari Most (Mostar, Bosnia and Herzegovina)
Bridge of Sighs (Venice, Italy)
Oresund Bridge (Copenhagen, Denmark to Malmo, Sweden)
Brooklyn Bridge (Brooklyn, New York, USA)
Lain kali illyz akan posting lagi post mengenai jambatan tercantik di dunia part 2



Thursday, May 16, 2013

Video Lucu Untuk Semua





Video Lucu Untuk Semua

Hari Ini Illyz nak kongsi 1 video untuk anda semua lihat dan tengok.Apapun illyz masih sibuk dalam seminggu dua ini sehingga kurang masa nak update dengan informasi yang terbaik untuk anda.enjoy the video..dibawah...........




Monday, April 29, 2013

Lukisan 3D Diatas Jalan Yang Cukup Hebat


Kurt Wenner

Lukisan 3D diatas Jalan Yang Cukup Menarik

Hari ini illyz nak kongsikan beberapa gambar 3D di atas jalan yang dilukis dengan kreatif dan menarik.Walau bagaimanapun illyz masih tak berapa pasti siapa pelukisnya dan illyz tak dapat nak terangkan disetiap gambar siapa yang melukisnya.Untuk lukisan diatas,illyz dah sediakan link ke website pemilik gambar atas.Namun harus maklum bahawa bukan semua gambar lukisan yang illyz paparkan di blog ini milik kurt wenner ok? Ada beberapa tapi bukan semua.

Eiffel tower built with a shoestring
Exoticism in downtown
Watch your step
Bottle Building
Under the paving stones, the beach
Simple method to wash the street
ICE AGE
Ice Age
Manfred Stader
Manfred Stader

Sebenarnya ada beberapa lagi gambar yang sepatutnya illyz letakkan dalam post ini tapi nampak tak seragam nanti jadinya.Apapun kalau korang nak ambil atau sharekan post ni,boleh.Ambil je.Yang penting letak 1 link illyz kat blog anda ye. ( linkback je )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
dreamhost bloghints Top Personal Page Ranking Tool Blog Directory blog search directory Blogged.my Free Auto Backlink Exchange Service Free Automatic Link Free Auto Backlinks From 1Malaysia backlink Free Automatic Link submit blog Entertainment Blogs Blog Directory Web Directory TopOfBlogs Blog,illyz,cerita,menarik,panduan,tips,freebies free automated linkback
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review